Minicamping de Keujer
Da's genieten van Twentse gastvrijheid

Omgeving

Kasteel Warmelo

Kasteel Warmelo - Minicamping de Keujer

Middeleeuws Kasteel uit 1339 in Diepenheim met opengestelde tuinen. In het verleden heeft Prinses Armgard, de moeder van Prins Bernhard, hier gewoond.

Lees meer

Schipbeek

Schipbeek - Minicamping de Keujer

De Schipbeek is een zijrivier van de IJssel. Hij heet zo vanaf de zandvang bij Diepenheim. Daarvoor heet hij Buurserbeek of Ahauser Aa, deze ontspringt over de grens in Duitsland. 

Lees meer

Herikerberg

Herikerberg - Minicamping de Keujer

De Herikerberg is een hoogte in de gemeente Hof van Twente, in de provincie Overijssel. De Herikerberg is een stuwwal gelegen aan de N753, tussen de plaatsen Markelo en Goor, ten zuiden van de buurtschap Herike.

Lees meer

Rijssens Leemspoor

Rijssens Leemspoor - Minicamping de Keujer

Stichting Rijssens Leemspoor exploiteert een museumspoorweg in de Overijsselse stad Rijssen. Het museum vertelt de geschiedenis van het smalspoor op gebied van de baksteenindustrie in en om Rijssen. 

Lees meer

Friezenberg

Friezenberg- Minicamping de Keujer

De Friezenberg is een 40,2 meter hoge heuvel in de Twentse gemeente Hof van Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is een smeltwaterheuvel, en daarom een aardkundig monument.

Lees meer

Markelose Berg

Markelose Berg - Minicamping de Keujer

De Markelose Berg of Markelerberg is een heuvel gelegen in de gemeente Hof van Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. De top van de stuwwal ligt op 40,1 meter hoogte. 

Lees meer